Talent ontdekt!

Item Foto

Genieten was het woensdag 9 mei op Kunstgreep! Zo’n 55 kinderen beproefden hun talent in diverse lessen. Muziek-, theater- en tekenlessen wel te verstaan want het is de Week van de Amateurkunst.

Er heerste een relaxte vakantiesfeer in de Trefkoele+ waar kinderen konden deelnemen aan één, twee of zelfs drie proeflessen van cultuuraanbod in Dalfsen. Onbezorgd uitproberen, ervaren en een leuke middag beleven.

Een leuke middag hadden alle kinderen maar veel kwamen ook met een missie. Namelijk ontdekken waar zij gelukkiger van worden, waar hun talent ligt. Zo sprak ik Lodewijk (12 jaar) die het na drie verschillende muzieklessen heel zeker wist: viool, dat wil ik leren spelen!

De ouders die een blik wierpen in de lokalen, of aan de zijlijn zaten mee te genieten, zagen van concentratie en enthousiasme rood gekleurde konen. Kunstgreep liet goed zien wat een mooi cultuuraanbod we hebben in Dalfsen!

Was je niet bij Kunstgreep, maar wil je wel weten over welk cultuuraanbod het gaat? Geef dit door in een mail aan kunstgreep.wak@gmail.com en dan krijg je de informatie over het lesaanbod toegestuurd.