Nieuws

Item Foto

Cultureel Café Dalfsen

Cultureel Café Dalfsen verzorgt bijzondere bijeenkomsten, waaronder lezingen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, beeldende kunst, film en literatuur.
Eveneens organiseren we concerten in verscheidene muziekrichtingen, met de laatste jaren als absoluut hoogtepunt een uitvoering in de Grote Kerk van Dalfsen van het project “Meesters en Gezellen”.
Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, die veelal worden gehouden in de Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, de Grote Kerk Dalfsen en de Westermolen.

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Expositie Adriaan Holsappel in Anjerpunt Hoonhorst

In het Anjerpunt van Hoonhorst/zaal Kappers exposeert elke twee maand een kunstenaar uit het Vechtdal in de expositieserie “Kunst uit het Vechtdal”. Tot en met 30 oktober kunt u nog genieten van potlood- en krijttekeningen, acrylschilderijen en linosneden van de Heinose schilder én dichter Henne Neppelenbroek.
In de maanden november en december vindt u in het Anjerpunt werk van de Dalfser grafisch vormgever en fotograaf Adriaan Holsappel. 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Gedichtenroute de schat van Dalfsen

Aan de schatkist van “de Schat van Dalfsen” is een nieuw juweel toegevoegd: Een bijzondere gedichtenroute die wandelaars door en langs de mooiste plekken van Dalfsen voert.

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Concert Meesters en Gezellen

Het jaarlijks terugkerende koorproject Meesters en Gezellen wordt gehouden op zaterdagavond 25 februari 2017 in de Grote Kerk in Dalfsen. Dit jaar opnieuw o.l.v de chef-dirigent en artistiek leider van het Lets Radiokoor Sigvards Klava.
 

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Overijssels Noaberschapsfonds

Het Noaberschapsfonds: via deze link vindt u meer informatie http://www.oranjefonds.nl/overijssels-noaberschapsfonds

Lees verder