Nieuws

Item Foto

Expositie Ingrid Mertens in Anjerpunt Hoonhorst

In het Anjerpunt van Hoonhorst/zaal Kappers exposeert elke twee maand een kunstenaar uit het Vechtdal. In de maanden januari en februari vindt u er acrylschilderijen in gemengde techniek van Ingrid Mertens.  

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Cultureel Café Dalfsen

Cultureel Café Dalfsen verzorgt bijzondere bijeenkomsten, waaronder lezingen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, beeldende kunst, film en literatuur.
Eveneens organiseren we concerten in verscheidene muziekrichtingen, met de laatste jaren als absoluut hoogtepunt een uitvoering in de Grote Kerk van Dalfsen van het project “Meesters en Gezellen”.
Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, die veelal worden gehouden in de Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, de Grote Kerk Dalfsen en de Westermolen.

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Concert Meesters en Gezellen

Het jaarlijks terugkerende koorproject Meesters en Gezellen wordt gehouden op zaterdagavond 25 februari 2017 in de Grote Kerk in Dalfsen. Dit jaar opnieuw o.l.v de chef-dirigent en artistiek leider van het Lets Radiokoor Sigvards Klava.
 

 

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Overijssels Noaberschapsfonds

Het Noaberschapsfonds: via deze link vindt u meer informatie http://www.oranjefonds.nl/overijssels-noaberschapsfonds

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Vechtdal Cultuurarrangement

De gemeenteraad van Dalfsen heeft de nieuwe cultuurnota vastgesteld waardoor de ontwikkelingen die zijn ingezet kunnen doorlopen in de periode 2017-2020.
Voor meer informatie over het nieuwe cultuurbeleid van Dalfsen verwijzen we naar www.dalfsen.nl/cultuurbeleid

Lees verder