Nieuws

Item Foto

Spreekuur Cultuurmakelaar

Vragen over kunst en cultuur in het Vechtdal?
Heb je vragen over amateurkunst, de organisatie van een cultureel evenement, het maken van een projectplan, subsidies, fondsenwerving, crowdfunding enzovoort?

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Kennismakingslessen Jeugdtheaterschool

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen 2017-2018 zijn er kennismakingslessen voor de theaterlessen van de Jeugdtheaterschool Dalfsen. En NIEUW: klassiek ballet (4-7 jaar) en theaterdans (8-12 jaar).

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Blauwe Bogen Dagen Dalfsen

De Blauwe Bogen Dagen Dalfsen zijn op 21 en 28 juli en 4 en 11 augustus 2017. Je vindt hier een braderie, rommelmarkt, muziek en gezelligheid.

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Cultureel Café Dalfsen

Cultureel Café Dalfsen verzorgt bijzondere bijeenkomsten, waaronder lezingen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, beeldende kunst, film en literatuur.
Eveneens organiseren we concerten in verscheidene muziekrichtingen, met de laatste jaren als absoluut hoogtepunt een uitvoering in de Grote Kerk van Dalfsen van het project “Meesters en Gezellen”.
Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, die veelal worden gehouden in de Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, de Grote Kerk Dalfsen en de Westermolen.

Lees verder

Nieuws

Item Foto

Overijssels Noaberschapsfonds

Het Noaberschapsfonds: via deze link vindt u meer informatie http://www.oranjefonds.nl/overijssels-noaberschapsfonds

Lees verder